Verbroken verbinding en annuleringsbeleid

 1. Tenzij door Ons anders wordt aangegeven, vormen de volgende Deelnamevoowaarden de regels en procedures die de rechten van spelers regelen bij een verbroken verbinding en annulering van games.
 2. De bescherming bij een verbroken verbinding is een instrument waarmee spelers beschermd worden wanneer hun internetverbinding wegvalt terwijl zij meespelen in een pot. Als een speler de verbinding verliest, blijft hij in de hand (indien bescherming bij verbroken internetverbinding aanwezig is) om het deel van de pot te beschermen waarbij de speler betrokken was ten tijde van de verloren verbinding.
 3. Wij streven ernaar om onze spelers de beste bescherming bij verloren verbinding te bieden. Het is ons doel om spelers te beschermen terwijl tegelijkertijd vele controles plaatsvinden om te zorgen dat de bescherming niet misbruikt wordt.
 4. De bescherming bij een verloren verbinding is enkel bedoeld om in werking te treden wanneer sprake is van een daadwerkelijke verloren verbinding. Misbruik van dit beleid kan resulteren in het verbeurd verklaren van eventuele gewonnen prijzen, toernooi diskwalificatie, het verlies van de bescherming bij verbroken verbinding privilege of uitsluiting van de website.
 5. Onze software is ontworpen om te bepalen of een speler daadwerkelijk een verbroken verbinding heeft voordat de bescherming wordt aangeboden. Spelers die voordeel proberen te halen uit de bescherming bij verbroken verbinding door opzettelijk “timed out” te krijgen, ontvangen geen bescherming en hun hand wordt gefolded.
 6. Spelers moeten het risico van een verloren verbinding accepteren en in het geval van een verbroken verbinding, zouden ze eenvoudig en zo snel mogelijk opnieuw moeten inloggen en doorspelen. Vraag uw aanbieder van internet hoe u het risico op het verliezen van een verbinding kunt reduceren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor spelers met een verbroken verbinding.
 7. Als een speler de verbinding verliest tijdens een hand en de bescherming voor verbroken verbinding is beschikbaar, dan kan hij/zij spelen voor het deel van de pot waar hij/zij zijn geld in heeft gestoken. De speler kan het deel winnen wat in de pot was op het moment dat de verbinding verloren ging.
 8. Wij behouden ons het recht voor om volledig naar eigen inzicht dit beleid te wijzigen en eindbeslissingen te nemen voor alle hierbij betrokken zaken. Veranderingen en relevante beslissingen aangaande het beleid worden door Ons gecommuniceerd met behulp van elektronische en/of geschreven middelen.

Lifeline

De normale bescherming bij verbroken verbinding feature is niet beschikbaar bij bepaalde soorten tafels (alle toernooien en enkele specifiek gemarkeerde ringgame tafels). Bij deze tafels vindt u ‘No DP’ naast de namen in de lobby. Bij deze tafels zal een speler die geïnvesteerd heeft in de huidige pot en last heeft van een verbroken verbinding, door het systeem extra tijd toegewezen krijgen om terug te keren aan tafel.

De toegekende tijdsduur is afhankelijk van de huidige potgrootte:

 • Bij stud games is “X” gelijk aan de lage inzet
 • Voor flop games is “X” gelijk aan de big blind

Voor non heads-up tafels:

 • Er wordt geen tijd toegevoegd als de potgrootte kleiner of gelijk is aan 5xX
 • 20 seconden als de pot groter is dan 5xX en max. 20xX
 • 30 seconden als de pot groter is dan 20xX en max. 40xX
 • 45 seconden als de pot groter is dan 40xX en max. 80xX
 • 60 seconden als de pot groter is dan 80xX

Voor heads-up tafels:

 • 20 seconden als de pot groter is dan 0 en max. 5xX
 • 30 seconden als de pot groter is dan 5xX en max. 10xX
 • 45 seconden als de pot groter is dan 10xX

Het systeem wacht de extra tijd alleen af als de huidige speler die last heeft van de verbroken verbinding a)geïnvesteerd heeft in de pot en b)’Check’ niet tot de huidige opties behoort. Wij noemen deze feature een ‘lifeline’.

Lifelines zijn eenvoudig weg de extra tijd die een speler krijgt om te kiezen wat hij/zij moet doen nadat hun verbroken verbinding hersteld is en hij/zij aan de beurt is om te handelen. Wij ontmoedigen ten zeerste het misbruik van deze feature door spelers die bewust gebruik maken van deze feature te bestraffen, ze lopen het risico om zowel chips als geld te verliezen.

De speler krijgt 60 seconden om opnieuw de verbinding tot stand te brengen, inclusief de lifeline. Als hij/zij op de 56ste seconde weer een verbinding heeft dan krijgt de speler minstens 20 seconden om te handelen: Dit is de extra ‘bet time-out’ periode.

Hier is een kort overzicht van tafels en toernooien die lifelines of normale bescherming bij verbroken verbindingen bieden:

 • Een tafel (normaal, STT, MTCT) heeft ofwel lifelines of DP; geen enkele tafel heeft allebei de features
 • Alle toernooi tafels zijn lifeline tafels
 • Live-game tafels kunnen ofwel DP ofwel lifeline bieden
 • Er is geen lifeline tag toegevoegd aan STTs en MTCTs die staan weergegeven in de lobby
 • ’No DP’ wordt toegevoegd aan de lobby weergave voor live games wanneer zij lifeline tafels zijn

Een onbeperkt aantal lifelines is beschikbaar voor onze spelers, zo lang voldaan wordt aan bovenstaande voorwaarden.

Wij zullen de speler een chatbericht versturen als onze software beslist om extra tijd toe te kennen in verband met een verbroken verbinding.

Als een speler die last heeft van een verbroken verbinding de mogelijkheid heeft om te checken, dan zal onze software automatisch deze handeling uitvoeren zonder het toekennen van enige extra tijd.

Sit & Go enkelvoudige tafel toernooi bescherming bij verbroken verbinding

Wij hebben de bescherming bij verbroken verbinding verwijderd bij alle Sit&Go enkelvoudige tafeltoernooien. Uw hand wordt automatisch gefolded als u uw verbinding verliest. Deze verandering is doorgevoerd op verzoek van onze spelers.

Sit&Go multi-tafel toernooien bescherming bij verbroken verbinding

Bescherming bij verbroken verbinding is niet beschikbaar in een Sit&Go multi-tafel toernooien. Uw hand wordt automatisch gefolded wanneer u uw verbinding verliest.

Multi-tafel toernooi game bescherming bij verbroken verbinding

Bescherming bij verbroken verbinding is niet beschikbaar bij multi-tafel toernooien. Uw hand wordt automatisch gefolded als u uw verbinding verliest. Deze verandering is doorgevoerd op verzoek van onze spelers.

Beleid bij annulering van games

Real money games

Spelers krijgen het exacte bedrag terug wat zij ten tijde van de annulering hadden.

Play money games

Spelers krijgen het exacte aantal chips terug dat zij in het begin hadden meegenomen aan tafel, omdat wij niet alle speelgeld handen behouden.

Alle echt geld toernooien (Sit & Go en Gepland)

Spelers die ten tijden van de annulering reeds zijn uitgeschakeld ontvangen hun buy-in of deelnamekosten niet terug.

Spelers die nog wel actief zijn in het toernooi krijgen het bedrag dat uitbetaald zou worden aan de eerst volgende uitgeschakelde speler van het toernooi. 50% van de resterende prijzenpot wordt gelijk verdeeld over de actieve spelers en 50% van de prijzenpot wordt verdeeld onder de spelers op basis van hun chipcount. De resterende spelers ontvangen tevens hun deelnamekosten.

Blackjack

Als u de verbinding tijdens een spel Blackjack verliest, kunt u gewoon opnieuw inloggen op uw account. U bent dan in staat om de onderbroken game te hervatten vanaf het moment waarop u de verbinding verloor. Als u de verbinding verliest nadat u informatie heeft afgegeven, dan gaat de game verder met het volgende moment.

Neem alstublieft contact op met onze Klantenservice als u problemen blijft ondervinden. Wij zullen uw situatie uitvoerig onderzoeken. Wij zullen eventuele verliezen die het gevolg zijn van een bug in ons systeem direct vergoeden.

Deal-making

Het deal-making proces gaat door zoals normaal zelfs als u de verbinding verliest tijdens een discussie over een deal met een andere speler, hierdoor kunnen de volgende situaties ontstaan:

 • U krijgt opnieuw verbinding terwijl het deal-making proces nog bezig is en u kunt u weer mengen in de discussie.
 • U krijgt opnieuw verbinding nadat de deal is afgewezen omdat de tijd voor het maken van een deal is verstreken.
 • Andere spelers hebben de deal afgewezen tijdens uw afwezigheid en het spel is hervat.
 • De verbroken verbinding wordt beschouwd als een impliciete afwijzing van een deal: Als een deal bevestigd moet worden door alle spelers aan de tafel dan zal dit niet lukken tenzij u op tijd de verbinding herstelt.

Het volledige gebruik van de Platformen wordt bestuurd door de gebruiksvoorwaarden.